ciddi
Yönetici (Co) Administrator
İlk dijital makinanız ile çektiğimiz fotoğraflarımızı paylaşmaya cesaretimiz var mı !.. Tabi bazılarımız daha şanssız olabiliriz. Ben yine fena sayılmam diye düşünüyorum, çünki ilk dijital fotoğraf makinamı 2005 yılının 4'ünci çeyreği gibi almıştım yanlış anımsamıyorsam. Kendileri full otomatik, zerre kullanıcı ayarına imkan tanımayan mercimek sensörün az büyüğü 1/1.8" sensörlü Nikon E5900 idi. 5 mp. olup minnacık bir alet idi. Halen asli görevini yerine getirmekte kusursuz olması beni şaşırtmaktadır !.. Birçoklarının burun kıvırdığı "Made in China" üretimidir ! ( Geniş bilgi : Nikon | News | COOLPIX 7900/5900 ) . Ayrıca belirtmek isterim benim ilk fotoğraf makinamdır da ! Tabi ilginç bir fotoğraf mazim var. Askerde iken Zenith bir filmli makina almıştım. Ne bileyim, orada ucuz falan mıydı, öyle mi kandırdılardı çok iyi anımsamıyorum
Üzerinde Helios 44m2 lens vardı ! Yalnız bu makinayı bir tek kare fotoğraf çekmek için bile kullanmadım. Taa ki sene 2013 oldu, Olympus PL3'üme adaptör ile takabileceğimi öğrendim Helios lensi, o zaman makinayı evde aradım-taradım ve sıfır gibi kutusunda buldum
Sıfır gibi diyorum, kardeşim ve arkadaşı üniversitede öğrenci iken birkaç kez kullanmışlardı. Yalnız ne iştir, Mars'ta mıydım ne bileyim çektikleri bir tek fotoğrafı da görmedim
O kadar ilgiliymişim demek ki hani 
-
VapurGeldiValla by Ciddi Biri, on Flickr
-
serkan_irem_likya_suya_atladi by Ciddi Biri, on Flickr
-
Villapark_basketbol_Yeniköy by Ciddi Biri, on Flickr
-
DSCN3635 by Ciddi Biri, on Flickr
-
DSCN2609 by Ciddi Biri, on Flickr
-