olympusun renklerine ben bayılıyorum. ne canonda ne nikonda öyle renkler yok.
birde itirafta bulunayım, çok sevemedim aleti. ahhh olympusun renkleri ahhh:-O
U8816 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Şunu siz dediniz de ben de gördüğümün bir nebze olsun doğru olduğuna inandım şimdi. Valla ben bu D7000, 7100'ün çok gözde büyütüldüğünü düşünüyorum ! Yeni bir gerilim de yaratıp uğraşmıyim diye kendi içimde söylüyordum. Şimdi siz bunu dillendirince gördüğüm köye bir kılavuz olması beni kendimden şüphelendirmekten kurtardıBir de büyüklük+ağırlık ! Bakıyorum da teknomarketlerde OM-D, P5, PL5 gibi makinalar var iken seç-beğen al D7100 biraz ezbercilik gibime geliyor şu durumda.
Şu anda aynasız kamera sektörü daha çok yeni maalesef. Zaten aldığımız bodyler maksimum 5 yıl sonra günü geçmiş oluyor. Örneğin, şahsım adına konuşucak olursam D7100 ya da DSLR almamdaki en büyük etken aynasızların günümüzde tam yerleşemediği, lens vb. çeşitlilik ve ulaşılabilirlilik sorunları olduğudur. Tabiki gönül isterki küçücük kamera ne güzel hep yanımda olsun, her zaman fotoğraf çekeyim. Ancak şu anda bence aynasızlar daha tam olmadı. Yanlış anlamayın tabiki alanlara laf etmiyorum. Benimde aklımda kalbimde yatan aynasız ve küçük, ihtiyacımı karşılayabilecek bir kamera. 5 yıl sonra sanırım günümüz DSLR yelpazesine ve etkinliğine bir nebze yaklaşan aynasız fotoğraf makinaları ile yeni bir devir başlayacaktır.
Merhaba bende NİCON D7100 fotoğraf makınasını bugun aldımm. online arkadaş varmı acaba
Maalesef bugün üzgün bir haber ile aranızdayım. Maalesef maddi bir ihtiyaçtan dolayı ekipmanımı satıyorum. Yaklaşık 1,5 saat sonra başka şehirden 64 yaşında bir beyefendi makinaya bakıp satın alacak =(( Üzüntülüyüm dostlar, inşallah en yakın zamanda tekrar aranıza dönmek dileğiyle...
İşte ekipman, az vakit ve nakit harcamamıştım bu seti kurabilmek için =(
üzülmeyin rabbim daha güzellerini nasip eder inşallah.