Dslr hiç almadım artık tam kare aynasızda çıktı dslr bitti benim için! Tabi orta format hariçSamsung un arayüzü ve af hızı evet yavaş maalesef, ama nx 1000 için diyorum nx300 hızlı diyorlar, en kötüsü fotoğraf çektikten sonra işlem yapması ve hazır olması uzun sürüyor jpeg+raw çekerken diyorum tabi üstelik 60m yazma hızı olan kartım var. Gerçi raw dosyalarıda 35 mb ve üstünde ! Ama makineden memnunum en büyük sıkıntım is olmaması. Lenslerinin fiyatlarıda kalitesine göre gayat cazip bir kaçı hariç. Başlık açtım orda resim var 2 adet.
http://forum.birkarefotograf.com/samsung-kompakt-ve-nx-serisi/386-samsung-nx-serisi.html
Hmmm... teşekkürler bilgiler için. PL3 var bende. Zaten jpeg+raw çekerim hep, hiç bekletmiyor diyebilirim. Eğer sizde makinada fotoyu çektikten sonra ekranda göster seçeneği açık ise bence kapatarak hız kazanabilirsiniz. Böyle yapınca siz istediğiniz zaman çektiğiniz fotoğrafa bakabiliyorsunuz. Fakat o ayar göster'de ise biraz sizi bekletiyor. Ben kapattım çok daha hızlı oldu. Sizin flickr hesabı var mıydı ? Oradan exif'leri de görerek inceleyebiliriz.
-
Model adını çok tuttum ben eN iks![]()
- Abi fotoğraf makinası mı dedin ? En iksi bende !Söylenişi de güzel
![]()
Merhabalar, DH forumdaki sıkıntılar sebebiyle buraya üye oldum, NX1000+20-50mm+30mm+12-24mm lenslerim var ve sistemden çok memnunum. Herhangi bir fotoğraf paylaşım sitesi üyeliğim yok ama en kısa zamanda edinip buraya eklerim![]()